U bent hier:
  • Home
  • Over Zijtveldsanitair

Over Zijtveldsanitair

Naast het totaal installeren van badkamer en toiletten met tegels of Beton-ciré hebben wij de verkoop van sanitair opgepakt om een totaal plaatje voor u als consument aan te bieden. Dit om u zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Ik installeer badkamers van A tot Z dus geen inleen krachten en voor u één aanspreek punt......dat geeft rust voor u en de verbouwing

Partner toonzalen waar wij mee samen werken vindt u op toonzaal plieger  afspraak maken via contactformulier is gewenst om u de tijd te gunnen die nodig is om uw wensen door te spreken

Zijtveldsanitair.nl is de snelst groeiende webshop van Nederland op het gebied van badkamers, sanitair en totaal installatie van uw badkamer en toilet. Als online specialist bieden wij de consument topmerken sanitair en badkamers aan tegen de goedkoopste prijzen. Het prijsniveau op onze website ligt gemiddeld 40 tot 50 % lager dan het prijsniveau in de traditionele kanalen.

 

Gratis levering voor bestellingen vanaf 195,-- incl 21% BTW door heel Nederland. Voor kleinere orders onder dit bedrag zijn wij genoodzaakt € 8,-- euro bezorg kosten te berekenen. 

Algemene Bedrijfsgegevens

Zijtveld sanitair / installatie techniek

Kantoor (geen toonzaal deze bevind zich in Houten) te bezichtigen via info@zijtveldsanitair.nl

Korte Hartweg 22

3762 SJ Soest

 

Telefonisch bereikbaar op Maandag t/m Vrijdag van 9:00 uur tot 16:00 uur

E-mail : 24 uur per dag op info@zijtveldsanitair.nl / Offerte aanvraag

 

Tel: 035-6033765 / 06 51501145

 

(door grote drukte is het mogelijk dat wij u niet telefonisch te woord kunnen staan. Stuurt u dan vooral een mail met de juiste artikel gegevens naar info@zijtveldsanitair.nl , wij hebben dan ook meteen de juiste product gegevens die nodig zijn om artikelen te kunnen traceren)

 

KvK-nummer:        30146503

BTW-nummer:       NL 8130.64.144.B.01

Iban :  NL32ABNA0418170282